cs

PGA Club Professional

Christopher Senocak

Uppväxt som golfare på Arninge Golfklubb, norr om Stockholm. Intresset och passionen för golf har funnits med sedan unga år då en stor del av fritiden spenderades på just golfbanan. Christopher gjorde en en liten satsning som golfspelare – men intresset för att lära ut blev allt starkare och år 2010 påbörjade han sin första tränarutbildning genom svenska PGA.

Målsättningen som tränare är att anpassa utlärning efter elevens behov och utveckla elevens golfspel med ett modernt tänk.

Christopher har många års erfarenhet som tränare på olika golfklubbar i Stockholmsområdet men har nu varit Head Pro på Nynäshamns GK sedan 2020 och driver även butiken på anläggningen.

Kontakt:
Mail: christopher@chse-progolf.se
Telefon: 073- 600

Max Lundsten

PGA Trainee

Max Lundsten

Max är uppvuxen som golfare på Nynäshamns Golfklubb och har spenderat en stor del av sin tid på klubben. Under sin tid som junior har han satsat mycket på sin egen golf och tävlat på olika juniortourer runt om i landet.

Det stora intresset har alltid varit golfen och på senare tid har intresset för att lära ut golf blivit allt större. Max har därför precis genomgått PGA:s tränarassistentutbildning och kan numera titulera sig som PGA Trainee.

Max kommer du att träffa på i receptionen/shopen där han hjälper dig med allt från ankomstregistrering till att hitta något nytt till garderoben eller bagen. Han kommer även att, tillsammans med Christopher, hålla i nybörjarkurser, juniorträningar och andra roliga aktiviteter på klubben!