Tävlingsprogram 2023

Säsongen 2023 närmar sig och förhoppningsvis får vi en väderlek som gör att våra slingor växer till sig på ett optimalt sätt, ingen önskar väl något annat? Oaktat vädret kan vi vara säkra på att vår banpersonal gör allt dom kan för att vi ska känna oss stolta över vår anläggning.

Vi är idag 6 st involverade i Tävlingskommittén som även hanterar Tävlingsledarskapet tillsammans med ytterligare 5-7 stycken som med glädje ställer upp år efter år, men trycket blir stort på de i kommittén och därför ser vi gärna att fler klubbmedlemmar anmäler sitt intresse att initialt assistera vid tävlingar, beroende på tävling så behövs oftast 3-5 personer vid varje tävling, anmälan kan göras på mail till: tavling@nynashamnsgk.se

Inför tävlingssäsongen har vi i Tävlingskommittén som vanligt lagt mest jobb på att försöka få ihop ett tävlingsprogram för året som ska attrahera och gillas av så många spelare som möjligt, det är trots allt vår huvuduppgift. Vi har också lagt tid på att ge våra synpunkter på vår anläggnings banmarkeringar som har en stark inverkan på både säkerheten och ”spelupplevelsen”, det är ju roligare att se var pliktområden mm finns.

Nya Lokala Regler är på gång, delvis pga nya regler men även med anledning av förändringar av banmarkeringarna på vår anläggning. Lokala Regler kommer att hittas på hemsidan, vid ingången till receptionen samt även vid vårt NYA TÄVLINGSHUS !!!

Under 2022 genomförde vi många tävlingar där vi tillät fritt val av tee (i princip alla Veteran tävlingar), detta kommer att se ungefär likadant ut i år men med begränsningen att D+H upp till och med 69 år spelar från tee 2 resp tee 4, D 70+ ges möjlighet att välja tee 1, H 70-74 ges möjlighet att välja tee 3 och H 75+ ges möjlighet att välja tee 2, detta är ett val ni ska göra när ni anmäler er via MIN GOLF. Detta är i paritet med de regler som gäller i SGDF seriespel. Vi kommer dock alltid att ta hänsyn till sponsorernas önskemål.

Planerat tävlingsprogram ser ut som nedan men förändringar kan uppkomma av olika skäl t ex för få anmälda eller av väderskäl.

Fullständig information om tävlingarna finner ni via MIN GOLF eller via vår hemsida. Veteranernas Onsdags tävlingar pågår mellan 3 maj till början av oktober

Tävlingsprogram 2023

 

Maj

 

Augusti

Mån 1

Vårpremiären  Scramble, lottade lag

Ons 2

Bilyana friends

Sö 21

Söderslaget, Nynäs/Haninge/Haningestrand

Dam tävling

To 3

Nationell Damdag Fyrboll-poängbogey

 

Juni

Fre 4

MM Open

Sö 4

Hjärtgolfen Damer,
50% av startavgift till hjärtforskningen

Sö 6

IRONMEN 2 klasser

Lö 17

Guldklubban A klass, 36 hål Hcp +8 – 14

Silverputtern B klass 18 hål Hcp 14,1 – 54
Planeras för Grillafton

Lö 12

KM Dam/Herr 18/36 hål CUT

Fr 23

Midsommarscramble
Lottade & anmälda lag.

Sö 13

KM Dam/Herr 18 hål

 

Juli

Lö 26

Kategori KM 18 hål

Må 10

PRO’s Prize Greensome

Sö 27

Kategori KM 18 hål

Ti 11

Under Par Challenge på Nyn GK by Golfhäftet&Outof-bounds.se.  2-manna scramble

 

September

On 12

Ica Maxi Open Fyrboll poängbogey, 3 klasser

Lö 9

Nynäsmixen Mixed Irish Greensome

To 13

Brand Studio Open Singeltävling, 3 klasser

Sön 10

Foursome KM (sen start)

Fr 14

Svea Yrkes & Profilkläder Par tävling?

Sö 17

Hickory KM (sen start)

Lö 15

Körunda Hotel Open Power Golf
Singel, 3 klasser

Lö 23

Funktionärs och Sponsorgolf

Sö 23

2 Generationer (sen start)

 

Oktober

 

 

Lö 7

Höstavslutning

 

 

 

December

 

 

Sö 10

Luciagolf på Sjögärdet, Eclectic 9+9 Korvgrillning och fika

 

Med vänliga hälsningar

Tävlingskommittén