Short Game Performance Camp
26/8 - 27/8

Nu har du möjligheten att utveckla ditt närspel tillsammans med Nynäshamns GK’s Head Pro Christopher Senocak & Niklas Eriksson – en av Sveriges bästa golftränare

Endast 10 platser för att hålla maximal kvalitet
Pris: 2499:- (ink. lunch & giveaway)
Anmäl dig till: christopher@chse-progol.se

Lite info om Niklas Eriksson

Niklas äger och driver A6 Golfcenter Academy på A6 Golfklubb. Med en bakgrund som professionell tävlingsspelare mellan åren 1997-2004 i en kombination med en fortsatt mycket framgångsrik tränarkarriär finns en gedigen förståelse för hur utveckling av golfspelare på alla nivåer formas. Niklas pedagogik och filosofi är enkel och rak. Förmågan att på hög nivå kunna demonstrera samtliga slag, tekniska koncept och att aldrig kräva något av någon annan som man inte själv kan utföra.

– ”Efter en lektion ska bollen flyga bättre. Om en elev exempelvis kommer till oss med en slice så ska bollen flyga rakt när eleven går därifrån. De allra flesta elever utvecklas snabbare av att få lite mer sparsamt av teknisk information, men den behövs i gengäld ofta då den lätt glöms bort. Repetition är alltid grunden för hur träning leder till en utvecklande och bestående progression.”

Som föreläsare på Svenska Tränarutbildningen har Niklas haft en återkommande roll sedan 2010 i ämnen som svingteknik, modeller och metoder i sving och närspel. Under PGA Teaching and Coaching Summit 2018 och 2020 var Niklas en mycket uppskattad föreläsare och inspiratör.

Som handledare har Niklas haft en given plats inom organisation hos PGA of Sweden på Högre Tränarutbildningen HTU 2011-2014, HTU 2014-2017 & HTU 2018-2021 och som teknikansvarig på Tränarassistentutbildningen (TAU) samt på Högre Tränarutbildningen (HTU) sedan 2019.

Inom Swedish Golf Team återfinns Niklas som tränare och coach för pojklandslaget.
Niklas är även utbildad klubbmakare och jobbar med professionell custom-fitting.

Du kan läsa mer om Niklas verksamhet på a6golfcenter.golfstore.se
a6golfcenter samt niklaserikssonprotraining