Privatlektioner

Inloggning sker med samma uppgifter som på Mingolf.se

Klubbens PGA tränare Christopher hjälper dig med din golf så att du får en bättre förståelse för hur just du ska kunna utveckas som golfspelare.
Jag driver privatlektioner i vår svingstudio där jag jobbar med bland annat Trackman, videoanalys, samt speglar.

Insikten av att ta lektioner för att på så vis utveckla din golf.

Jag hjälper dig med allt. Vill du utveckla slaglängd, sätta fler puttar, hitta en bättre bollträff, utveckla din spelstragtegi eller kanske få upp bollen ur bunkern? Hör av er så hjälper jag dig att nå just ditt mål med golfen!

För att få en verkan på en lektion rekommenderar jag en 50 min lektion. Nedanför finner du mina lektionspriser samt lektionspaket:

Lektionspriser

-50 min 750 SEK

-25 min 400 SEK

Lektionspaket

Lilla lektionspaketet 2100:- 2x50min + 2x25min

Stora lektionspaketet 4900:- 5x50min + 4x25min

Du kan använda lektionspaketet tid som du vill, exempel så kan du göra 2x25min till 1×50 min

Spel lektion

Kanske är det beslutet på banan och inte tekniken som orsakar sämre resultat. Vi spelar tillsammans på banan, där du under och efter spelet får rekommendationer på vad just du behöver tänka på för att anväda dig utan färre slag på en runda.
Klubbval, tankar, närspelsstrategi mm.

Spellektion 9 hål – 1195 kr/1 person

Spellektion Duo  – 9 hål 2 personer 695 kr/per person

Spellektion 4 hål – 750 kr/1 person

Är du ej medlem på klubben tillkommer en 9-hålsgreenfee.

Boka din lektion/lektionspaket på 073-6001900 eller maila christopher@chse-progolf.se