Betalning av årsavgiften 2023

Vi hoppas att du har haft en fin säsong 2022 – nu står snart säsongen 2023 runt hörnet!

Vi strävar efter att kunna erbjuda funktioner som underlättar för vårt arbete – och framförallt för dig som medlem. Därför har vi nu beslutat oss för att årsavgiften för 2023 kommer att faktureras ut till medlemmen – den kommer alltså inte att ske via MinGolf som tidigare. 

Hur går det till?
I början av januari 2023 kommer vi att skicka ut en faktura för dina årliga avgifter per mail, med förfall den 28 februari. Faktureringen görs via en plattform som heter FINQR – därav kommer avsändaren på mailet att vara: noreply.se.faktura@finqr.se. FINQR kommer även att stå som betalningsmottagare på fakturan. 

Fakturan betalas på vanligt vis till det bankgiro som står angivet. Via FINQR’s kundportal: https://my.finqr.se/ kan du logga in med ditt OCR-nummer och postnummer och sedan enkelt skriva ut kvitto och fakturakopia för exempelvis friskvårdbidrag. Via portalen kan du även välja att delbetala din årsavgift. 

Alternativ för delbetalning/löpande betalning av årsavgiften

FINQR
För dig som önskar delbetala din årsavgift så erbjuder FINQR en tjänst för detta. Genom FINQR’s plattform kan du välja löpande betalning av din årsavgift och välja att dela upp din avgift på 3, 6, 9 eller 12 månader (mot en uppläggningsavgift samt ränta). Delbetalningen sköts och administreras av FINQR.

Se ett exempel här

MoreGolf Mastercard

Äger du ett MoreGolf Mastercard så finns även då möjligheten att dela upp årsavgiften på 6 eller 12 månader (mot en delbetalningsavgift). För att delbetala fakturan loggar du in på kortets ”Mina sidor” och lägger in fakturauppgifterna för delbetalning. Delbetalningen sköts och administreras av MoreGolf Mastercard. Innehar du inget MoreGolf Mastercard så kan du ansöka om detta.

Läs mer här

 Har du några frågor kring betalningen av din årsavgift är du varmt välkommen att höra av dig! 
info@nynashamnsgk.se
08-524 305 90