Hole in One på Nynäshamns GK

hio-500-2

När du gjort en Hole-in-one

När du haft den stora lyckan att göra en Hole-in-one på vår bana, lämna ditt scorekort (eller kopia av det och som receptionspersonalen kan hjälpa till med) till receptionen. Var noga med att scorekortet är tydligt avseende ditt och markörens namn.

Registrera din Hole-in-one eller Albatross på länken, http://www.hioklubben.se/

Hole-in-one klubben är öppen för alla spelare som när de var medlemmar i en golfklubb tillhörande Svenska Golfförbundet, lyckats göra en Hole-in-one eller Albatross. Prestationen kan vara utförd var som helst i världen men måste vara godkänd enligt Svenska Golfförbundets aktuella Spel- och Tävlinghshandboks definition på Hole-in-one. Spelare som tillhör utländsk golfklubb kan få ett associerat medlemskap om prestationen är utförd på en bana tillhörande Svenska Golfförbundet.  Med Hole-in-one (HIO) menas att ha score 1 enligt Regler för Golfspel 2019-2021 på ett hål under påbörjad rond på en bana med giltig banvärdering.