Exklusivt för dig som är medlem 2021

Nynäshamns Golfklubb arbetar aktivt för att medlemmar och gäster ska ha ett mervärde i sitt medlemskap och att man ska ut och spela på andra banor.

 Med Haninge Golfklubb har vi ett samarbete med 3 ronder för 250kr vardag och 350kr helg efter 13:00. Kort för utbytet hämtas i receptionen. 

Södertörn

Haninge, Haningestrand (Husby), Botkyrka och Ågesta.

Fulltid, Fulltid Ungdom, Junior, Minior och Knatte samt Vardag, och Familjemedlem i Nynäshamns GK och nedan specificerade utbytesklubbar har under perioden maj-oktober rätt att spela på varandras banor för 400kronor under helgfri måndag – fredag 1 maj-31 oktober. Juniorer spelar för 100kr. 

Gäst till medlemrabatt gäller på ordinarie gällande greenfee.

 

Våra samarbetsklubbar

Haninge GK

Haninge GK

Haninge Golfklubb bildades 1983. De första 18 hålen utgörs av både skogshål och hål som sträcker ut i ett böljande och lummigt parklandskap medan de senare 9 hålen ligger i ett öppet landskap med spännande greenområden.

Pris Senior 400kr Junior 100kr helgfri vardag.

Haninge GK strand

Haningestrand GK

Banarkitekten Bengt Lorichs har lyckats skapa en bana som är tekniskt utmanande och på ett finurligt sätt utnyttjar naturens egna former. Detta märks om inte annat när du står på tee till det 11:e eller 15:e hålet. Med fem olika banlängder, tee’s från I till V, kan alla kategorier av golfare få en rolig spelupplevelse och utmaning. Banans karaktär är en blandning av skogs- och parkbana.

Pris Senior 400kr Junior 100kr helgfri vardag.

unnamed

Ågesta GK

18-hålsbanan är en mycket omtyckt skogs- och parkbana i naturskön miljö. Den byggdes i vackra Ågestaområdet i slutet på 60-talet och blev 2008-2009 ombyggd enligt modern standard. Banans par är 72 och spelmässigt belönas strategi och precision för en bra score.

Pris Senior 400kr Junior 100kr helgfri vardag.

husby gk

Husby GK

Husby golfbana är en öppen s.k. parkbana byggd på åkermark. Banarkitekterna Bengt Lorichs och Jeremy Turner har försökt ta tillvara den naturliga arronderingen med böljande fält, åkerholmar och två åar med breda raviner som genomkorsar landskapet. Med sex olika banlängder, tee’s från 62 till 43, kan alla kategorier av golfare få en rolig spelupplevelse och utmaning.

Pris Senior 400kr Junior 100kr helgfri vardag.

Botkyrka

Botkyrka GK

18-hålsbanan är utlagd i ett mycket naturskönt område och erbjuder utmanande möjligheter för alla spelare oavsett om du är hög- eller låghandicapare. Banan stod klar 1988 och är designad i samarbete med den legendariske banarkitekten Sune Linde.

Banan är känd för sin mycket omtyckta layout och vackra natur som inte lämnar någon oberörd. Par är 73 och banan innehåller 4st par 3 hål, 9st par 4 hål och 5st par 5 hål. Nästan varje hål inramas av vacker skog vilket gör att du ostörd kan njuta av spel och natur. Du finner en del upphöjda tees och greeneer som bidrar till spänningen och när du står på tee 9 eller tee 18 har du en magnifik utsikt över Grödingelandet. 

Pris Senior 400kr Junior 100kr helgfri vardag.

Fors GK

Fors GK

På Fors Golf är alla varmt välkomna, nybörjare som erfaren golfspelare. Här kan du spela golf i en avslappnad och prestigelös miljö. Banan består av 18 fullängdshål, banan är slopad och medlem i Svenska Golfförbundet vilket betyder att du kan sänka ditt handicap hos oss. Du behöver inte ha något medlemskap i någon annan klubb eller något hcp-kort för att spela hos oss.

Pris Senior 250kr vardag, 300kr helg efter klockan 13:00

nakca gk

Nacka

Nacka golfklubb bildades redan 1989 men det var först år 1995 som de första nio hålen stod klara. 

1997 kunde vi inviga en komplett 18-hålsbana som sedan byggts om med nya hål 6, 10, 11 och 12. Vi har också kontinuerligt arbetat med att förbättra hålen genom att gallra träd, bredda fairways och bygga fler grästees.

Banan som sträcker sig över både Nacka och Värmdö kommuner går över ett naturreservat. Det gör att stor hänsyn måste tas till natur och djurliv vid förändringar av anläggningen. Det är därför som få sandbunkrar fått anläggas och stora träd, som ibland står mitt i fairway på några av hålen, inte fått fällas. 

Pris Senior gäst till medlemrabatt 100kr, 50kr juniorer vardagar

vidbynas-south

Mälarö GK

Hål 1-18 öppnades 1994 och utgör tillsammans 18-hålsbanan. 2009 renoverades greenområdena och krypven såddes på greenerna. Slingan är en klassisk inland linksbana med få vattenhinder, många bunkrar och snabba greener.

Pris  Senior 400 kr, junior 100 kr helgfri vardag.

Eskilstuna gk

Eskilstuna

En trevlig och mycket omtyckt parkbana i en härlig sörmländsk miljö som ligger ”mitt i Eskilstuna” (ca 3 km från centrum). Eskilstuna GK grundades 1951 med Douglas Brasier som arkitekt. 

Pris Senior och junior 50% rabatt på gällande greenfee helgfri vardag.

Åda GK

Åda

Skogs & Parkbana, omgiven av en vacker löv och barrskog med vatten som kommer i spel på 10 av hålen. Golf Digest har rankat Åda till tredje bästa bana i Sörmland. Golfbanan är beläget mitt i Åda Säteris före detta vilthägn som tidigare haft uppfödning vildsvin, kronhjort, dovhjort och mufflonfår. Bli inte förvånad om du ser några av dessa djur ute på golfbanan när du är ute och spelar. Chansen att du ska se vildsvin på banan har vi dock tagit bort genom att sätta upp ett staket runt banan.

Pris Senior 200kr rabatt vardag, 250kr rabatt helg efter 13:00.  

billeruds-golf-club-2-xl

Billeruds GK

Billeruds Golfklubb är Värmlands näst äldsta golfklubb. De första nio hålen, ritade av Douglas Brasier, stod klara 1964. Det skulle dock dröja till 1977 innan 18-hålsbanan stod klar. Sedan dess har det gjorts åtskilliga ombyggnader och förbättringar av banan, de senaste åren har klubben satsat på upprustning av banan – nya diken har grävts, ny dränering,  skogsdungarna har gallrats ur och inte minst har man satsat på sjökontakten. Billeruds Golfklubb kan som enda golfklubb i Sverige stoltsera med epitetet ”Vänerutsikt från samtliga hål”.

Pris Senior gäst till medlemrabatt 100kr senior, 50kr junior vardag. 

husby gk

Troxhammar GK

Banan som blev spelklar 1996 har sedan dess utvecklats succesivt för att ytterligare höja värdet i upplevelsen vid ett besök. Med sammanlagt par på 72 är banan utlagd på böljande åkermark med skogsholmar och dammar som återkommande inslag. 

Pris  Senior 400 kr, junior 100 kr helgfri vardag.

nakca gk

Bråviken GK

Välkommen till Bråviken med våra 27 hål och 9 korthål. Här finns också en fin Driving range, övningsfält med knattebana samt en välsorterad golfshop. Golfbanan är en grönskande ”oas” med en vacker utsikt över Bråvikens vatten.

Golfbanan är centralt belägen nära både Norrköpings stad och Kungsängens flygplats. Själva golfbanan ligger i en mycket omväxlande och naturskön terräng med många bäckar och vattendrag som avdelar fairways och omsluter de stora greenerna. Banan har 27 hål i tre olika slingor. Varje slinga med sin speciella karaktär. På de flesta hål finns fem olika grästees på skilda nivåer. Dessutom finns en par 3-hålsbana på åtta hål.

Pris  Senior 300kr, junior 100kr helgfri vardag,