Exklusivt för dig som är medlem 2023

Nynäshamns Golfklubb arbetar aktivt för att medlemmar och gäster ska ha ett mervärde i sitt medlemskap och att man ska kunna komma ut och spela på andra banor!

Medlemskapen Fulltid, Fulltid Ungdom, Junior samt Vardagsmedlemmar i Nynäshamns GK och nedan specificerade utbytesklubbar har under perioden maj-oktober rätt att spela på varandras banor till ett rabatterat pris. Nedan ser du vilka priser som gäller för vilka klubbar.

Gäst till medlem-rabatt gäller endast på ordinarie gällande greenfee & kan ej kombineras med andra rabatter

Våra samarbetsklubbar

Haninge GK

Haninge GK

Haninge Golfklubb bildades 1983. De första 18 hålen utgörs av både skogshål och hål som sträcker ut i ett böljande och lummigt parklandskap medan de senare 9 hålen ligger i ett öppet landskap med spännande greenområden.

Pris: Senior 20% rabatt Junior 200kr helgfri vardag.

Haninge GK strand

Haningestrand GK

Banarkitekten Ben Lorichs har lyckats skapa en bana som är tekniskt utmanande och som på ett finurligt sätt utnyttjar naturens egna former. Detta märks om inte annat när du står på tee till det 11:e eller 15:e hålet. Med fem olika banlängder, tee’s från I till V, kan alla kategorier av golfare få en rolig spelupplevelse och utmaning. Banans karaktär är en blandning av skogs- och parkbana.

Pris: Senior 400kr Junior 100kr helgfri vardag.

unnamed

Ågesta GK

18-hålsbanan är en mycket omtyckt skogs- och parkbana i naturskön miljö. Den byggdes i vackra Ågestaområdet i slutet på 60-talet och blev 2008-2009 ombyggd enligt modern standard. Banans par är 72 och spelmässigt belönas strategi och precision för en bra score.

Pris: Senior 400 kr Junior 100 kr helgfri vardag

husby gk

Haningestrand GK/Husby

Husby golfbana är en s.k. öppen parkbana byggd på åkermark. Banarkitekterna Ben Lorichs & Jeremy Turner har försökt ta tillvara på den naturliga arronderingen med böljande fält, åkerholmar och två åar med breda raviner som genomkorsar landskapet. Med 6 olika banlängder, tee’s från 62 till 43, kan alla kategorier av golfare få en rolig spelupplevelse och utmaning.

Pris: Senior 400kr Junior 100kr helgfri vardag

Botkyrka

Botkyrka GK

18-hålsbanan är utlagd i ett mycket naturskönt område och erbjuder utmanande möjligheter för alla spelare, oavsett om du är hög-eller låghandicapare. Banan stod klar 1988 och är designad i samarbete med den legendariske banarkitekten Sune Linde. Banan är känd för sin mycket omtyckta layout och mycket vackra natur som inte lämnar någon oberörd.

Pris: Senior 400kr Junior 100kr helgfri vardag

Fors GK

Fors GK

På Fors Golf är alla varmt välkomna, nybörjare som erfaren golfspelare. Här kan du spela golf i en avslappnad och prestigelös miljö. Banan består av 18 fullängdshål, banan är slopad och medlem i Svenska Golfförbundet vilket betyder att du kan sänka ditt handicap hos oss. Du behöver inte ha något medlemskap i någon annan klubb eller något hcp-kort för att spela hos oss.

Pris: Senior 350 kr, Junior 100 kr helgfri vardag

nakca gk

Nacka

Nacka golfklubb bildades redan 1989 men det var först år 1995 som de första nio hålen stod klara. Banan som sträcker sig över både Nacka och Värmdö kommuner går över ett naturreservat. Det gör att stor hänsyn måste tas till natur och djurliv vid förändringar av anläggningen. Det är därför som få sandbunkrar fått anläggas och stora träd, som ibland står mitt i fairway på några av hålen, inte fått fällas. 

Pris: Senior gäst till medlemrabatt 100kr, 50kr rabatt för juniorer på vardagar

vidbynas-south

Mälarö GK

Hål 1-18 öppnades 1994 och utgör tillsammans 18-hålsbanan. 2009 renoverades greenområdena och krypven såddes på greenerna. Slingan är en klassisk inland linksbana med få vattenhinder, många bunkrar och snabba greener.

Pris: Senior 475 kr, junior 240 kr helgfri vardag 
OBS: Gäller endast fulltidsmedlemmar

Eskilstuna gk

Eskilstuna

En trevlig och mycket omtyckt parkbana i en härlig sörmländsk miljö som ligger ”mitt i Eskilstuna” (ca 3 km från centrum). Eskilstuna GK grundades 1951 med Douglas Brasier som arkitekt. 

Pris: Senior 400 kr, Junior 100 kr helgfria vardagar 

Åda GK

Åda

Skogs & Parkbana, omgiven av en vacker löv och barrskog med vatten som kommer i spel på 10 av hålen. Golf Digest har rankat Åda till tredje bästa bana i Sörmland. Golfbanan är beläget mitt i Åda Säteris före detta vilthägn som tidigare haft uppfödning vildsvin, kronhjort, dovhjort och mufflonfår. Bli inte förvånad om du ser några av dessa djur ute på golfbanan när du är ute och spelar. Chansen att du ska se vildsvin på banan har vi dock tagit bort genom att sätta upp ett staket runt banan.

Pris: Senior 400kr vardag, junior 100 kr  

billeruds-golf-club-2-xl

Billeruds GK

Billeruds Golfklubb är Värmlands näst äldsta golfklubb. De första nio hålen, ritade av Douglas Brasier, stod klara 1964. Det skulle dock dröja till 1977 innan 18-hålsbanan stod klar. Sedan dess har det gjorts åtskilliga ombyggnader och förbättringar av banan, de senaste åren har klubben satsat på upprustning av banan – nya diken har grävts, ny dränering,  skogsdungarna har gallrats ur och inte minst har man satsat på sjökontakten. Billeruds Golfklubb kan som enda golfklubb i Sverige stoltsera med epitetet ”Vänerutsikt från samtliga hål”.

Pris: Gäst till medlemrabatt 100kr rabatt för senior, 50kr rabatt för junior vardag. 

husby gk

Troxhammar GK

Banan som blev spelklar 1996 har sedan dess utvecklats succesivt för att ytterligare höja värdet i upplevelsen vid ett besök. Med sammanlagt par på 72 är banan utlagd på böljande åkermark med skogsholmar och dammar som återkommande inslag. 

Pris: Senior 475kr, Junior 240kr helgfri vardag 
OBS: Gäller endast fulltidsmedlemmar

nakca gk

Bråviken GK

27 hål och 9 korthål, driving-range, övningsfält med knattebana & en välsorterad golfshop. Golfbanan är en grönskande ”oas” med  en vacker utsikt över Bråvikens vatten. Banan har 27 hål i tre olika slingor, varje slinga med sin speciella karaktär. På de flesta hål finns fem olika grästees på skilda nivåer, dessutom finns en par 3-hålsbana på 8 hål.

Pris: Senior 300kr, junior 100kr helgfri vardag