Tränare

Christopher Senocak

Headpro Nynäshamns GK och PGA Club Professional

Favoritbana i Sverige – Kungl Drottningholm
Favoritbana i världen – The Links (Sydafrika)
I min bag hittar du – Avståndsmätare
Favoritklubba – Lob wedges
Favoritspelare – Tommy Fleetwood
När jag inte spelar golf – Umgås med familj och vänner
Styrka som golfspelare – Glädjen
Utbildning: TAU 2010, HTU 16-19 PGA, Viktor Gustavsson Shortgame 2017

Han är uppväxt som golfare på Arninge Golfklubb, Norr om Stockholm. 
Golfen har alltid varit en stor passion för honom, då han tillbringade många dagar tillsammans med sin pappa ute på klubben. 
Han gjorde en liten satsning som Golfspelare innan han bestämde sig för att bli Golfinstruktör 2010, på började då sin första utbildning genom Svenska PGA. 

Christopher har erfarenhet av att ha arbetat på golfklubbar i stockholmsområdet, förra säsongen jobbade han som assisterande tränare på Nynäshamns Golfklubb, men från och med 2020, så har han rollen som klubbens Head Pro, där han nu även driver Shopen på klubben.

Han målsättning som tränare är att anpassa sin utlärning efter elevens behov, och med ett modernt tänk utveckla elevens golfspel. 
Alla vill bli bättre och kan utvecklas till en bättre golfspelare. Han är pedagogisk i sitt lärande och det får eleven att förstå bilka problemen är, och det är nyckeln till att bli en bättre golfare.

Om du inte kan förstå varför bollen går dit den får kommer du troligtvis inte kunna förstå hur du ska göra för att lyckas slå bollen dit du vill!