Hotell

Vi har flera olika golfpaket att erbjuda....

Bo på banan - i samarbete med Körunda Golf-och Konferenshotell
51 härliga rum, 1:a tee utanför dörren, bastuflotte, bastulodge....
 
Golf, spa & hav - i samarbete med Nynäs Havsbad I Nynäshamn
Upplev skärgården i Nynäshamn och det fantastiska spa-& utomhusbadet...

Golf & Slott - i samarbete med Häringe Slott
Bo kungligt eller som Greta Garbo i slottsmiljö och vacker natur...

Golf & Segling - i samarbete med NSS (Nynäshams Segelsällskap)
Ta båten till Nynäshamn och gör en utflykt till golfklubben....

 

Körunda Golf & Konferenshotell

Konferenshotell nära Stockholm

Välkommen hem till oss på Körunda! Mitt i naturen mellan sjö och skog ligger Körunda i en modern anläggning med skön ”hemma hos” känsla och ett personligt bemötande. Endast 30 minuter från Stockholm.

Konferens, hotell, spa eller weekend – hos oss finns 51 hotellrum och 10 konferenslokaler. Relaxavdelningen har stor skön lounge med jacuzzi, ångbastu, varmbastu och isdusch .
Nere vid sjön Muskan ligger bastuflotten och guppar, runt sjön har du en härlig motionsslinga på 9 km.
En chip från dörren ligger Nynäshamns Golfklubb, en utmärkt golfbana med 27 långhål och en 9-håls kortbana. Letar du spännande konferensaktiviteter har vi över 40 st på Körunda, bland annat flera med Paolo Roberto.

Nynäs Havsbad

Välkommen till Nynäs Havsbad – 35 minuter från Stockholm

Vi är glada och stolta över att Dagens Nyheter gav oss högsta betyg. Läs mer på http://www.dn.se/resor/underbart-bad-och-ljuvliga-maltider/

Nynäs Havsbad  erbjuder förstklassigt boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten den fria havshorisonten och det unika läget gör ett besök på Nynäs Havsbad till en alldeles speciell upplevelse.

 Havet, himlen, klipporna och ljuset förvandlar varje år Nynäs Havsbad till fyra särpräglade upplevelser, var och en med sin egen tjusning. En vistelse hos oss blir lika minnesvärd sommar som vinter, höst eller vår. Vi finns 35 minuter från Stockholm. Varmt välkommen på konferens, spaweekend, spadag eller varför inte besöka vår restaurang och bar. 

Häringe Slott

Välkommen till vårt Lifestylehotell

c/o Häringe Slott är ett lifestylehotell med en lång, glamorös, dekadent och excentrisk historia. Hit har filmstjärnor, miljardärer, kungar, estradörer, primadonnor och andra intressanta personer kommit genom alla tider för att festa, äta gott och ägna sig åt mer eller mindre syndiga eskapader. Slottet är fortfarande öppet för alla som vill roa sig kungligt.