Bli medlem 2020

På Nynäshamns GK tar vi gärna emot fler medlemmar som vill spela på vår fina bana, vara en del av vår stora familj, njuta av den vackra miljön och smaka på den utsökta maten från våra utmärkta restauranger. Vi erbjuder olika typer av medlemskap så att du ska hitta den medlemskapsform som passar dig bäst.

Inom vissa av våra medlemstyper erbjuder vi våra medlemmar greenfeeutbyte med fina rabatter på grannklubbar i Södertörn och vissa andra klubbar runt om i Sverige.

Golfklubben har ett visst antal aktier vi skänker vid täcknande av Fulltids eller Vardagsmedlemskap. Det kan också förekomma aktier på den öppna marknaden.

Klicka på länken här under för mer information om priser och våra medlemskategorier eller ta kontakt med oss direkt. Vill du ändra medlemskategori skall informationen vara klubben tillhanda senast den 30 november för att gälla kommande år.

Nytt för 2020 är att Brons åter är valbart men ronderna går inte att delas på 9 hålsronder.

Ewa Björkman Lundin – klubbchef
klubbchef@nynashamnsgk.se

Kansliet/reception (under säsong 15/4-31/10)
öppet mån - fre 9 -16